Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


> centrum leren en werken > leren > voeding - horeca >

 .















 

Horeca

Deze opleiding geeft een voorbereiding op het uitoefenen van een aantal taken binnen de horecasector.
Serveerkunde, menuleer, drankenkennis, bevoorrading en interieurverzorging zijn de basisvaardigheden die nodig zijn om te kunnen starten als hulp in de keuken of bij de bediening. Je leert werken in dienstverband en omgaan met collega’s en klanten.


Profiel

Belangstelling voor de bediening van eenvoudige maaltijden en dranken en/of voor het keuken- en onderhoudswerk.
Naast het leren denken in dienstverband, het omgaan met collega’s en met klanten, wordt aandacht besteed aan de principes van hygiëne en veiligheid.

 

 



Toekomst

ziekenhuizen
scholen
openbare diensten en instellingen
drankenhuizen
traiteurs en koks
hotels
O.C.M.W.’s
bedrijven
cafetaria's
eethuizen
selfservice restaurants

 

 

 

 

 

 

 

Certificaten

keukenmedewerker
hulpkok
kok
zorg



 

 

 


JOkwadraat